Treceți la conținutul principal

LIDL are un nou site

LIDL este unul dintre magazinele pe care le vizitez cu regularitate. Într-un fel, faptul că locuiesc în provincie, într-un oraș mic, mă constrânge la asta, deoarece prin zonă nu există multe magazine mari. Pe de altă parte, mă declar mulțumit: LIDL îmi acoperă o mare parte din nevoile culinare iar uneori găsesc acolo lucruri interesante chiar din domeniul gadgeturilor sau vestimentar. De exemplu, am o geacă-fâș izolantă luată de acolo acum câțiva ani cu 40 de lei, care încă arată impecabil, și un aparat electric de ras, luat la reducere, cu 60 de lei. Dar dacă e un lucru care nu mi-a plăcut la LIDL, acela a fost site-ul. Era greoi, aglomerat, neatrăgător. Ei bine, recent am observat că site-ul lidl.ro are o cu totul altă față. Și de data asta arată mult mai bine.


site-ul lidl


În primul rând, este mult mai atractiv și prietenos. Are o interfață mai plăcută ochiului. Apoi, este mai ușor de navigat. Produsele sunt mai bine sortate pe categorii și mai frumos și logic prezentate. Nu am mai văzut lista aceea minusculă de prețuri (o puteai descărca sau viziona în format PDF înainte, arată practic ca cuprinsul unei cărți, pe fiecare poziție fiind trecut un produs alături de prețul lui - moartea pasiunii). În schimb, pe site găsim acum cataloage grafice de produse, cam cum sunt cele pe care le primim uneori în poștă (sau poate chiar identice cu ele). Una peste alta, site-ul e un upgrade bine-venit și inspirat.

Așa că, dacă vă faceți cumpărăturile de la LIDL, puteți să le folosiți site-ul, unde aveți acces rapid la reduceri sau oferte.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Trei motive pentru a verifica bonul fiscal la ieșirea din magazin

Mulți dintre noi nu cer și nu verifică bonul fiscal atunci când își fac cumpărăturile într-un magazin. Recunosc că și eu sunt cu musca pe căciulă la capitolul ăsta: uneori, când sunt grăbit, nu citesc ce scrie pe bonul fiscal primit sau, și mai rău, nici măcar nu aștept după el. Dacă am primit restul sau cardul, ies din magazin, înainte ca vânzătoarea să-mi poată oferi acest bon. Și totuși, lucrul ăsta e greșit, iar eu nu vă recomand să procedați în acest mod. Iată trei motive pentru a cere bon fiscal și a-l verifica înainte să ieșiți din magazin, mai ales atunci când faceți niște cumpărături serioase: